Οι αναλύσεις και τα σχόλια της ΕΝΑΠ & του BROKER
Η απληστία και ο φόβος κυριαρχούν στις επενδύσεις. Αποτελεσματικό έλεγχό τους παρέχει μόνο μία σωστή ανάλυση.
Αναλύσεις ΙΝΤΚΑ, ΗΟΛ και ΦΟΡΘ
5626 αναγνώστες
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2008
20:28

ΙΝΤΚΑ

Μεταφέρω από άλλο διαδικτυακό τόπο 3 αναλύσεις μου επί της ΙΝΤΚΑ.
 

Πεμ Απρ 05, 2007 2:28 am

INTKA UPDATE. Ελπίζω μόνο, να στηριχθεί η ΙΝΤΚΑ αποτελεσματικά στην κάτω ροζ γραμμή του καναλιού, όποτε την συναντήσει ( περίπου 2,90 - 2,94 ευρώ ). Ενδιάμεση στήριξη, αποτελούν τα επίπεδα της μπλε οριζόντιας γραμμής ( εκπορεύεται από το χαμηλό του w ) στα 3,68 ευρώ

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 8:14 am

Ο ενδιάμεσος στόχος επετεύχθη μόλις χθες 21112007.
Έπεται συνέχεια, ίσως μετά από μία μικρή ανοδική διόρθωση.

 

Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 22, 2008 7:43 am

ΙΝΤΚΑ update 22/01/2008
Δυστυχώς η INTKA, δεν κατόρθωσε να στηριχθεί αποτελεσματικά στην κάτω ροζ γραμμή του καναλιού της, παρά μόνο προσωρινά και για 3 συνεχόμενες μέρες , αφού κατά την 16/01/2008 σχεδόν άγγιξε στα χαμηλό ημέρας αυτήν την γραμμή ( η οποία λόγω παρέλευσης χρόνου και ανοδικής της κλίσης είχε εν τω μεταξύ προλάβει να ανέλθει στο 2,98 ευρώ ) και ακολούθως χθες 21/01/2008, την διέσπασε καθοδικά με φόρα σε κλείσιμο.
Επομένως, επόμενος ορατός στόχος αποτελούν πλέον τα επίπεδα της μπλέ γραμμής στα 1,95 ευρώ περίπου, καθιστώντας συγχρόνως τα επίπεδα της ροζ γραμμής αντίσταση σε οποιαδήποτε πιθανή της ανοδική διόρθωση.

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 9:23 am

Μόλις στα χαμηλά ημέρας της 20/03/2008. η ΙΝΤΚΑ συνάντησε την στήριξη της μπλε γραμμής τελικά στα 1,98 ευρώ και ανέκαμψε.
Αν δεν κατορθώσει να σταθεί πάνω από αυτήν την μπλέ γραμμή, τότε δυστυχώς ο επόμενος στόχος είναι είτε τα επίπεδα της μαύρης κατερχόμενης διακεκομμένης γραμμής όποτε τα συναντήσει ( περίπου στα 1,42 ευρώ ), είτε τα επίπεδα της κάτω μαύρης γραμμής του καναλιού της, περίπου στα 0,65 ευρώ.
Πιθανότερα κρίνονται τα δεύτερα....

 

 

Σύμφωνα με την ανάλυσή μου επί της ΙΝΤΚΑ στο φόρουμ του Capital

http://www.capital.gr/messages/showTopic.asp?id=414636&pg=3&pid=584709#post_584709

αλλά και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, απομένει πλέον για την μετοχή η επαφή της με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στήριξη της κάτω μαύρης γραμμής του μεγάλου καναλιού της, περίπου στα 0,64 ευρώ για ναολοκληρωθεί η μεγάλη της διόρθωση.

Καθ' όλη την διάρκεια της πτωτικής πορείας διεμόρφωσε σχηματισμό είτε triple combination, είτε double combination δηλ. wxy ( για λόγους συντομίας στο διάγραμμα αναλύεται ο δεύτερος), με το κύμα w να είναι δύο τριάρια, το x ένα wxyxz και το z δύο πεντάρια.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΡΙ

Στις μέρες μας διανύεται το μπλε επί μέρους κύμα 3 του ροζ c δηλ. του τελευταίου πενταριού και αναμένεται  το ανοδικό διορθωτικό μπλε 4 με μορφή οξεία και ζικ - ζακ  ( βάσει εναλλαγής της μορφής του με το μπλε 2 που ήταν επίπεδο ) και το μπλε 5 για να ολοκληρωθεί ο πτωτικός σχηματισμός.

ΙΝΤΚΑ update 14/12/2008

 Λόγω παρέλευσης χρόνου, η ΙΝΤΚΑ δεν κατάφερε ΑΚΟΜΗ να αγγίξει την κάτω μαύρη γραμμή του καναλιού της βαθμού κύκλου ( μπορεί και υπέρκυκλου ταυτόχρονα, αλλά λόγω ελλειπούς data δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Απομένει να αποδειχθεί αν δεν διασπάσει πτωτικά αυτήν την γραμμή περισσότερο από 3 μέρες σε κλείσιμο ή 5%, όποιο έλθει πρώτο. Πάντως η μεγάλη κλίση του καναλιού προιδεάζει και για τέλος υπέρκυκλου, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτε σίγουρο ακόμη. ).
Σε ευθεία γραμμή από αύριο Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 18/12/2008, η επαφή γίνεται στα 0,61 ευρώ, ενώ από την επόμενη Παρασκευή ως τις 07/01/2009, η επαφή γίνεται στα 0,60 ευρώ.
Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση, εφ' όσον έφτασε μέχρι εδώ να μην την αγγίξει, ακόμη και αν παρέλθουν μήνες, διαμορφώνοντας άλλου είδους καταληκτικό σχηματισμό, ή προετοιμάζει το έδαφος για πτωτική διάσπασή της με ανοδικό διορθωτικό σχηματισμό. Οποιοσδήποτε τίτλος όταν φτάνει τόσο κοντά στην μεγάλη στήριξή του, δεν παραλείπει πρώτα να την αγγίξει προτού ανακάμψει. Αν παλινδρομεί επάνω από αυτήν χωρίς ωστόσο να την αγγίξει έστω και μία φορά, τότε το πιθανότερο είναι να την διασπάσει πτωτικά, ενώ παράλληλα με αυτή την κίνηση την "αναγνωρίζει" ως μεγάλη στήριξη ( βλέπε ανάλυση ΜΑΙΚ βαθμού κύκλου .)
Όσο περισσότερο αργήσει να την αγγίξει, τόσο αυτή θα κατέρχεται.
Το καλύτερο φυσικά είναι να την αγγίξει άμεσα ( έστω και αν την υπερβεί πτωτικά για πολύ μικρό διάτημα ) και αμέσως μετά να ανακάμψει. Το τελευταίο ανεβάζει τις πιθανότητες στα ύψη για την απόδειξη της ολοκλήρωσης πυθμένα, όταν δεν υπάρχει επαρκής data για να αποδειχθεί με τον κλασσικό τρόπο της κυματικής ανάλυσης, όπως η περίπτωσή της.

Μεταφορά από έτερο διαδικτυακό τόπο, update βαθμού υπέρκυκλου της INTKA

Δημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 28, 2009 4:54 pm 

 

Μεταφορά από έτερο διαδικτυακό τόπο, update της INTKA

Δημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 1:07 pm 

Update μικρής εικόνας της ΙΝΤΚΑ βαθμού υπέρκυκλου και
update του επί μέρους ροζ κύματος 4.

 

ΙΝΤΚΑ UPDATE 04/08/2009

12:50

Λόγω της εμφανούς μεγάλης ανοδικής υπέρβασης της επάνω ροζ γραμμής του καναλιού της ΙΝΤΚΑ σπό το επί μέρους ροζ κύμα 4, τόσο σε χρόνο όσο και σε τιμές ( υπέρβαση και του τελευταίου αναλογικού στόχου των 1,76 ευρώ, πέραν της ανοχής της κατά προσέγγιση επαφής ), η εσωτερική διαμόρφωση των επί μέρους κυμάτων  του κόκκινου κύματος z, του σχηματισμού triple combination της αρχικής ανάλυσης βαθμού υπέρκυκλου τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:

Το μαύρο κύμα a περιλαμβάνει σχηματισμό τριάρι - b - τριάρι και ολοκληρώνεται στα χαμηλά του έτους 2004 ( αντί του 2003 ). Το μαύρο κύμα b αποτελείται από σχηματισμό wxy  ( αντί του wxyxz ) και ολοκληρώνεται στο ίδιο σημείο του αρχικού σεναρίου, ενώ το τρέχον μαύρο κύμα c  θα περιλαμβάνει σχηματισμό τριάρι - b - τριάρι, κρινόμενoς από αυτόν που διεμόρφωσε το παραπάνω  ίδιου βαθμού μαύρο κύμα a. Από τον τελευταίο  σχηματισμό έχει ήδη ολοκληρωθεί το πρώτο τριάρι, ενώ το επί μέρους ροζ κύμα b (αναλύεται ξεχωριστά παρακάτω),  βαίνει προς ολοκλήρωση αρκετά σύντομα. Απομένει  η διαμόρφωση του τελευταίου τριαριού, ή αλλιώς ροζ κύματος c στο διάγραμμα, για να τερματίσει μαζί του και το (IV) κύμα βαθμού υπέρκυκλου.

Οι στόχοι τιμών του είναι το εύρος 0,48 - 0,53 ευρώ, όπως ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΑ προκύπτουν από την ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ σχέση μαύρο c = 0,618 μαύρο a, καθ' όσον το μήκος του ήδη διαμορφωθέντος δεύτερου και τελευταίου επί μέρους ροζ κύματος a προσεγγίζει την fibo έκταση 0,618 του μήκους του επίσης διαμορφωθέντος πρώτου κύματος ροζ  a και το ίδιο αναμένεται να κάνει και το δεύτερο ροζ c έναντι του ομώνυμού του πρώτου.

Το επί μέρους ροζ κύμα b, σχηματίζει ένα triple combination ή αλλιώς wxyxz, του οποίου το τελευταίο z κύμα διανύεται στις μέρες μας και αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε στα 1,84 ευρώ όπως προκύπτει από τη σχέση μπλε z = 0,382 μπλε y, είτε στα 2,12 ευρώ, όπως προκύπτει από τη σχέση μπλε z = 0,618 μπλε y, με  επικρατέστερη την πρώτη.

ΙΝΤΚΑ UPDATE 19/11/2010

11:30

Η τιμή της ΙΝΤΚΑ (0,44 ευρώ) προσέγγισε αισίως τις προηγούμενες μέρες το εύρος τιμών-στόχο της αμέσως παραπάνω ανάλυσης, ξεπερνώντας την κατώτερη τιμή του ωστόσο σε ποσοστό υψηλότερο του ανεκτού ορίου 5% που δίδεται σε αυτές τις περιπτώσεις και για την ακρίβεια κατά 8,33%. Μία μεγαλύτερη του συνηθισμένου υπέρβαση, η οποία μπορεί να δικαιολογηθεί  σε Ελληνικές μετοχές της κατηγορίας penny, δηλ. σε αυτές που διαπραγματεύονται σε τιμές κατώτερες των 0,30 ευρώ και κατά παρέκκλιση λόγω του μεγάλου βαθμού κύματος που διανύεται, σε τιμές κατώτερες των 0,50 ευρώ.

Η "αμφιλεγόμενη" εκ των πραγμάτων διαμορφωθείσα μέχρι στιγμής χαμηλή τιμή των 0,44 ευρώ, επιβάλλει  την επικαιροποίηση της ανάλυσης με σκοπό την γνωστοποίηση του επόμενου και τελευταίου στόχου της μετοχής, ο οποίος βέβαια θα τεθεί σε ισχύ με τη καθοδική υπέρβαση του τελευταίου χαμηλού.

Ο δεύτερος και συγχρόνως τελευταίος στόχος λοιπόν τεκμαίρεται από την ισότητα του μήκους των δύο μαύρων κυμάτων a και c και διαμορφώνεται στα 0,31 ευρώ. Ενισχύεται από την κοντινή παρουσία του ελάχιστου στόχου των 0,30 ευρώ του κόκκινου σχηματισμού ΩΚΩ (SHS) της διαγραμματικής ανάλυσης, καθώς και από την παρουσία του στόχου των 0,34 ευρώ του ροζ κύματος c, που απορρέει της αναλογίας του μήκους του ροζ κύματος a κατά 0,618 φορές.

 

 

 

ΗΟΛ

Στην ΗΟΛ, λόγω του σχετικώς μικρού διαγράμματος τιμών της ( δεν περιλαμβάνεται η κορυφή του 1999 ή 2000 ), το συγκρίνω με αυτό της ΙΝΤΚΑ, αλλά και με της ΦΟΡΘ παρακάτω, για να εξαχθούν όσο γίνεται ακριβέστερα συμπεράσματα της μελλοντικής της πορείας.

Από την υποτιθέμενη κορυφή του 2000, η ΗΟΛ διαμορφώνει διορθωτικό σχηματισμό μεγάλου βαθμού triple δηλ. wxyxz ή double combination δηλ. wxy ( για λόγους συντομίας στο διάγραμμα αναλύεται ο δεύτερος), με το κύμα w να πρέπει να είναι δύο πεντάρια ( κρινόμενο από το δεύτερο πεντάρι ), το x ένα wxyxz και το z να αναμένεται βάσει θεωρίας είτε σε δύο τριάρια, είτε σε ένα τριάρι μαζί με ένα καταληκτικό τρίγωνο, είτε ακόμη σε ένα πεντακυμματικό τρίγωνο από μόνο του. Πιθανότερο κρίνεται το πρώτο, καθ' όσον το διάστημα που απομένει για να διανύσει η μετοχή κρίνεται αρκετά μεγάλο.

Στις μέρες μας πιθανότατα διανύεται το πρώτο ακόμη τριάρι, το οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Όταν η τιμή της μετοχής αγγίξει μία από τις κάτω γραμμές των αντίστοιχων μαύρων καναλιών της ( είτε του διακεκομμένου είτε του απλού μαύρου ) τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πτωτικός σχηματισμός περίπου στα 0,14 - 0,12 ευρώ. Το τελευταίο εννοείται ότι θα συμβεί έτσι αν οι τιμές παραμείνουν ως έχουν και δεν μεσολαβήσει οποιοδήποτε split ή rev. split επί της μετοχής, όπου τότε το διάγραμμα θα αναπροσαρμοσθεί βάσει των λόγων που θα προκύψουν.

ΦΟΡΘ

 Στην ΦΟΡΘ, λόγω του σχετικώς μικρού διαγράμματος τιμών της ( δεν περιλαμβάνεται η κορυφή του 1999 ή 2000 ), το συγκρίνω με αυτό της ΙΝΤΚΑ, αλλά και με της ΗΟΛ παρακάτω, για να εξαχθούν όσο γίνεται ακριβέστερα συμπεράσματα της μελλοντικής της πορείας.

Από την υποτιθέμενη κορυφή του 2000, η ΦΟΡΘ διαμορφώνει διορθωτικό σχηματισμό μεγάλου βαθμού triple δηλ. wxyxz ή double combination δηλ. wxy ( για λόγους συντομίας στο διάγραμμα αναλύεται ο δεύτερος), με το κύμα w να πρέπει να είναι δύο τριάρια ( κρινόμενο από το δεύτερο τριάρι ), το x ένα wxyxz και το z να αναμένεται σε δύο πεντάρια.

Όταν η τιμή της μετοχής αγγίξει μία από τις κάτω γραμμές των αντίστοιχων μαύρων καναλιών της ( είτε του διακεκομμένου είτε του απλού μαύρου ) τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πτωτικός σχηματισμός είτε περίπου στα 1,42 ευρώ, είτε περίπου στα 1,16 ευρώ αντίστοιχα.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΡΙ

Στις μέρες μας διανύεται το μπλε επί μέρους κύμα 3 του ροζ c δηλ. του τελευταίου πενταριού και αναμένεται  το ανοδικό διορθωτικό μπλε 4 με μορφή επίπεδη ( βάσει εναλλαγής της μορφής του με το μπλε 2 που ήταν οξεία και ζικ - ζακ   ) και το μπλε 5  για να ολοκληρωθεί ο πτωτικός σχηματισμός.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΝΤΚΑ, ΗΟΛ ΚΑΙ ΦΟΡΘ

Όπως φαίνεται στα διαγράμματα τιμών τους από τις μπλε κάθετες διακεκομμένες γραμμές, οι μεν ΙΝΤΚΑ και ΦΟΡΘ ολοκλήρωσαν περίπου ταυτόχρονα τα κύματα w και x, ενώ οι ΙΝΤΚΑ και ΗΟΛ  όχι.

Στην δεύτερη περίπτωση η ΗΟΛ ολόκλήρωσε το w λίγο μετά από αυτό της ΙΝΤΚΑ και το x μήνες μετά από το αντίστοιχο της ΙΝΤΚΑ. Τα ανωτέρω σημαίνουν πως:

1. η ΦΟΡΘ έχει χρονικά σχεδόν ταυτόσημη πορεία με αυτήν της ΙΝΤΚΑ, επομένως αναμένονται να ολοκληρώσουν και οι δύο την πτώση τους στο ίδιο χρόνο και αυτό βέβαια αντικατοπτρίζεται και στα διαγράμματα τιμών τους.

2. η ΗΟΛ υστερεί χρονικά των άλλων δύο ιδιαίτερα στο τέλος του κύματος x, αυτό αντικατοπτρίζεται στο διάγραμμα τιμών της και αναμένεται να ολοκληρώσει την πτώση της αρκετά αργότερα, εκτός και αν  η πτώση της ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  με πιθανότατα άσχημα νέα για την εταιρεία που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο τύπο, για να κατορθώσει με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσει την πτωτική της πορεία στον ίδιο χρόνο με τις άλλες δύο.

16/10/2008 

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν η ΦΟΡΘ υπερβεί πτωτικά σε κλείσιμο για 3 συνεχόμενες ημέρες τα 1,16 ευρώ ή σε ποσοστό υπερβάλλον του 5% αυτής της τιμής, όποιο από τα 2 συμβεί πρώτα, που αποτελούν τα επίπεδα της κάτω μαύρης γραμμής του καναλιού της του παρόντος σεναρίου βαθμού ΚΥΚΛΟΥ, τότε τίθεται σε ισχύ το εναλλακτικό και τελευταίο σενάριο βαθμού ΥΠΕΡΚΥΚΛΟΥ, του οποίου ανάλυση θα ανεβάσω όταν και αν χρειαστεί.
Αυτό ισχύει σε όλους τους τίτλους που ακόμη κινούνται εντός του καναλιού τους βαθμού κύκλου και διασπάσουν πτωτικά τα επίπεδα της κάτω μαύρης γραμμής του.

 

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΗΟΛ ΙΝΤΚΑ ΦΟΡΘ
Σχόλια

14/09 22:20  favlos
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι όταν φτάσει στα 65 λεπτά η όποια μετοχή μπορεί να κάνει μιά πράξη.
Αυτό σημαίνει ότι αν πιστεύουμε σε ένα σενάριο σαν τα πιο πάνω (και γιατι όχι) χτίζουμε θέσεις όσο η μετοχή πλησιάζει την τιμη στόχο αγοράς...

Πολύ καλη δουλειά συνολικά ειλικρινά.

Άσχετα αν πιστευουμε ή όχι είναι τεκμηριωμένη και δεν αφορά σε ένα χαρτί.

Δηλαδη είναι ανάπτυξη μιας μεθοδολογίας που μπορεί να βρεί εφαρμογή σε αρκετές μετοχές.

keep walking...
14/09 22:31  soter76
ΕΝΑΠ όλες σχεδόν οι αναλύσεις σου,μου δίνουν την εντύπωση ότι ο πτωτικός τους κύκλος είναι δεκαετούς περίπου μεγέθους.υπάρχει στη μεθοδολογία ή την βιβλιογραφία που σπούδασες κάποια αναφορά για τους χρόνους διορθώσεων;
14/09 22:48  ΕΝΑΠ
Favlos,
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που αναγνωρίζεις την εφαρμογή αυτής της μεθοδολογίας σε αρκετούς τίτλους.
Σωτήρη,
βεβαίως και υπάρχουν αναφορές στους χρόνους διορθώσεων.
Όλες οι διορθώσεις ( όπως και οι άνοδοι 0 εξαρτώνται κυματικά από τον βαθμό του κύματος, αλλά και από την μορφή τους.
Η μορφή έχει σχέση μόνο στις διορθώσεις καθ' όσον αυτές είναι πολλές.
Σε όλες τις περιπτώσεις ισχύει ένα χρονικό εύρος και όσο μεγαλύτερου βαθμού είναι αυτό τόσο περισσότερο διευρύνεται.
Αρκετές φορές μπορεί να φτάσει η διακύμανση του εύρους να " παίζει " με δεκαετίες επάνω ή κάτω..
12/10 11:03  ΕΝΑΠ
Το παρακάτω σχόλιο δημοσιεύθηκε σε άρθρο που παρέπεμπε στο παρόν και διαγράφηκε.

11/10 12:47 DANAOS
Οσο για την ιντκα πραγματικα με προβληματιζει η αποψη της εναπ ( πραγματικα εξαιρετικη - ισως το καλυτερο block εδω ) γιατι το προγραμμα που εχω την δινει ακομα long . παντως αν παρακολουθεις την συνεδριαση βλεπεις μαλλον μαζεμα παρα ξεφορτωμα . πανω σε αυτο θα ηθελα και ην γνωμη της εναπ . ευχαριστω
13/10 10:55  ΕΝΑΠ
DANAOS,
Συγγνώμη, αλλά ...ξέχασα να σου απαντήσω.
Έχω και μία ίωση που με παιδεύει.
Συνεχίζει να ισχύει στο ακέραιο η ανάλυση ΙΝΤΚΑ.
Δεν αλλάζει τίποτα.
25/04 18:45  Φωτης
Εφη καλησπερα,

χαθήκαμε μεν σε διαβάζω δε... εν μέσω εντάσεων και σκαμπανεβασμάτων.

Η ΙΝΤΚΑ ανέβηκε ή έγλυψε το 2,12
15/6/2009 2,01 3,61 % 1,92 2,08 1,88
και οδεύει ολοταχώς προς τον χαμηλό στόχο 0,48-0,53.

Υπάρχει κάτι νεώτερο???
25/04 23:26  ΕΝΑΠ
Καλησπέρα Φώτη.
Πάντα μαζί σου. Έστω και νοερά.
Ναι εκεί οδεύει η ΙΝΤΚΑ, με σκαμπανεβάσματα.
Προς τα εκεί όδευε ευθύς εξ' αρχής.
Οι στόχοι των μακροπρόθεσμων αναλύσεων θέλουν υπομονή.
Χαιρετισμούς σε όλους.
26/04 12:55  Φωτης
Καλή βδομάδα να έχουμε
και καλό προσωρινό ξεμπέρδεμα.
Υπομονή υπάρχει μπόλικη προπαντώς τώρα που και το $/Ε οδεύει ολοταχώς προς τον στόχο του.

Ετσι να αναπνεύσουμε και εμείς των εξαγωγών λίγο,
μας πείραν αμπάριζα οι εισαγωγείς με τα καταναλωτικά εκπαιδευμένα ΔΥ κομματόσκυλα.


09/06 15:24  Φωτης
Εφη καλησπέρα,

η ιντκα εγραψε χθες 0,55
8/6/2010 0,55 -3,51% 0,57 0,60 0,55 322.339
με σχετικά μεγάλο όγκο.

θα μπορούσε το 0,55 με ελαφριά απόκλιση να είναι και ο πάτος...
ή
το 0,48-0,53 είναι οκ, αδιαπραγματευτο?
13/06 21:44  koobas
εφη καλησπερα παλι οταν σε ρωτησα για ιντκα ενοουσα αυτο που εγραψε και ο φωτης απο 9/6 σε ευχαριστουμε και παλι Φιλε φωτη μαλλον ειναι αδιαπραγματευτο...
13/06 22:26  ΕΝΑΠ
Η τιμή, ή το εύρος τιμών του μακροπρόθεσμου στόχου είναι πάντα αδιαπραγμάτευτη-ο, μέχρι τουλάχιστον να την αγγίξει, ή να εισέλθει εντός του.
Για υπέρβαση, συζητήσιμο..
23/11 15:51  dimitris4
Καλησπέρα ΕΝΑΠ,

Μπορείς κάποια στιγμή να ενημερώσεις την ανάλυση της forthnet. (Έκανε μεγάλο όγκο σήμερα)

Ευχαριστώ
23/11 15:54  ZULUS
Μεταβιβαση πακετου 4,7% στα 0,38
23/11 16:07  dimitris4
Zulus, παίζει σενάριο εξαγοράς της;
23/11 16:08  ZULUS
Δεν εχω ιδεα απλως εγραψα την ειδηση
23/11 16:09  dimitris4
στα 0,36 είναι το πακέτο
23/11 16:31  ΕΝΑΠ
Θα προσπαθήσω Δημήτρη.
23/11 16:56  robertos
Αρχισε το πολυ το ξυλο παιδια θα της βγει της εναπ μονοκοματο και χωρις στασεις .
23/11 16:58  ZULUS
Ναι προβλεψε την κριση στην Κορεα
23/11 17:02  robertos
χαχα εισαι μεγαλος zulus δεν παιζεσε αρχιζω να σε παω...φτιαχνεις κεφι τι να λεμε τωρα.
23/11 17:54  dimitris4
Ευχαριστώ πολύ ΕΝΑΠ
25/11 18:43  xawatch
ENAP & associates. You did not appear anywhere yesterday & today. Happy thanksgiving, if you get my drift. What is the new strategy from USA for the near future. Up or down? Keep us updated.
01/12 05:45  Zstefanos
Πόσο απέχει άραγε χρονικά το 0,40 με το 0,31, μετά την ανακοίνωση κακών αποτελεσμάτων;
01/12 10:18  ΕΝΑΠ
Ως ποσοστό Στέφανε αρκετά. 22,50%.
Αλλά σε αποδεκατισμένα χαρτοφυλάκια, αυτό δεν έχει καμμία σημασία..
01/12 10:25  Νemo
ΕΝΑΠ καλημερα.

short ή λονγ σήμερα ο 20άρης?

Ευχαριστώ
08/12 14:46  ΕΝΑΠ
Το παρακάτω σχόλιο δημοσιεύθηκε σε άρθρο που παρέπεμπε στο παρόν και διαγράφηκε.
20/11/2010 23:21 Ερμάκος
Έχει ακόμα μετοχή η ΙΝΤΚΑ ; Κακώς !
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
79 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις, οικονομικά στοιχεία, ισολογισμοί και σχόλια πολλών τίτλων που διαπραγματεύονται στα χρηματιστήρια, θα παρέχονται σε τακτά διαστήματα από αυτόν τον χώρο, ευελπιστώντας σε καλύτερες αποδόσεις των επενδυτικών επιλογών μας.
Οι απόψεις όμως, όσο με αφορά, θα είναι πάντα αυστηρά υποκειμενικές και επ’ ουδενί επικουρικές σε λήψη ή ματαίωση οιασδήποτε επενδυτικής απόφασης.

Χρήσιμες επισημάνσεις και προτροπές.

Η ύβρις υποδεικνύει ανοησία και κακοήθεια και ατιμάζει πάντα αυτόν που την εκτοξεύει.
Ενώ η χλεύη υποδηλώνει την ύπαρξή της ανυπαρξίας του.
Γι αυτό, ΜΗΝ βρίζετε. Εκτίθεστε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι η Έφη, απόφοιτος οικονομικών, έμπορος, παλιά επενδυτής στο Χ.Α. από το 1989, παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Έμαθα τεχνική-διαγραμματική ανάλυση το 1993 και κυματική το 1994. Έκτοτε χρησιμοποιώ μόνο αυτές τις μεθόδους ανάλυσης για αποφάσεις στις επενδυτικές μου επιλογές, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι σήμερα.
(διαβάστε περισσότερα)
ΣΧΟΛΙΑ
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι